onsdag, juli 04, 2007

Ponsjo /Dåpskjole / Baby teppe

Dette er ikke et forsøk på en fisk men en KJEMPE SØT KOSE KANNIN som jeg fant mønster på hos http://beateshandarbeid.blogspot.com har mye jeg skulle ha gjort ferdig men for og lette trykket på lyst og prøve noe nytt så ble det denne her.
En nabo på campingen er en reser med strikke pinnenne hun har strikket opp til flere dåpskjoler og her er en av de og hun har fler :) Mønster Pettit baby tema 02 Garn Mandarin Pettit og den er til salgs. silke båndene kan byttes ut så det er fulgt mulig og bruke den til gutt og jente er du inntresert send gjerne en e-post til meg, for nermere innfo.
Litt dårlige bilder, jeg er ikke særli god på det nei ! men øvelse gjør en til mester har jeg hørt :)


klikk på bildene så blir de i hvertfall større

det er for i bommuls stoff med blonde kant nederst som går i rosa og blått.


Bølge teppet er og blitt ferdig denne uka det ble 83cm langt og 72cm bredt.
Og jeg brukte 8 nøster PT5
heklet en fm kant rundt og vips så var det slutt på garnet.
er veldig fornøyd med det så det frister og fortsette på det andre jeg beggynte på.
men så var det det da at man kikker litt rundt om kring på mønster og får ideer på hobbyboden det er sååå myyye jeg har lyst til og beggynne med.
Så er det bildene av ponsjon som endelig er ferdig med søss som moddel
laget ikke hullene til armene om skulle ha vert over lommen det ble bare helt koko.
Baksiden med en noe stor hette men det var slik det sto i oppskriften (merkelig)
Men det beste av alt dama som skal gå med detta er strålende fornøyd så da skal ikke jeg klage mer he he :)

PST: hele hurum vet det så da kan jo jeg fortelle det til dere og ;) etter og ha vert syk noen dager og litt surrette i toppen så bestemte jeg meg for og prøve på og spise litt hadde ikke spist noe serlig siden Lørdag så kroppen trengte sitt den . Så frua hu satte i gang brød risteren (pleier ikke og like det så godt ?) og ble litt svimmel og rar så hu satte seg godt til rette med pc n og hobbyboden u leste mellinger i fanget. Så beggynner brann allarmen og ulle og det første som slår meg er og få bikja ut, tlf ringer det er allarm sentralen brenner det hos deg ? neeei men det er mye røyk her sjønner ikke hvorfor sier jeg ???!!! ok da ringer vi brannvesnet, greit for meg de er jo rett nedi gata her tenker jeg. Ove Raymond han kommer hann og konstanterer mye røyk og spør har du laget mat i dag ? hm tenker neeei de har jeg ikke, vi leiter litt rund og det blir mere og mer røyk ;) jeg blir beordret ut tilfelle rotte felle og gutta iler inn med slanger og hele pakka. Ca 1 sekkund sennere kommer gutten ut igjen med JA NETTOPP BRØDRISTEREN fy flate jett om jeg ble flau den hadde ikke vert i mine tanker i det hele tatt. Snakk om surre hue he he men vi fikk jo testa allarm sentralen og brannvesnes splitter nye brann bil (den er urtolig fænnsy mye duppe diller som er trykt for oss surre huer ) trur det meste funka greit i kommunens beredskaps plan når det gjellder utrykkning for her ble det besøk av ambulansen og politiet og mange skuelystne huringer :) så fikk de denne tirsdagen til og gå også. og jeg som måå på butikken i kveld phu.5 Comments:

Anonymous Marihøna said...

Så masse nytt og flott du har fått i bloggen din. Du er jammen produktiv. Blir vel ny brødsrister også nå kanskje... :-)

11:40 a.m.  
Anonymous Babsy said...

Heisann, bare måtte få legge inn en kometar på alt det flotte du strikker... jøsses meg.... og bare slike store flotte arbeid som jeg aldri får tålmodihet til og lage selv.... vil jo da men det var jo det og starte da * kremte* ønsker deg en fortsatt flott sommer

11:37 a.m.  
Anonymous Hilde said...

Hei på deg
og takk for koselig hilsen i tagen min!
Så stilig det bølge teppet ditt var.Skal lage ewt sånn jeg også, men det får bli etterhvert. Garnet er vertfall i hus.
Stilig poncho du har laga.

Ønsker deg en fin sommer

2:36 p.m.  
Anonymous Sissel/netta said...

Hei takk for hilsen i bloggen, koselig med hilsner. Du får vel ordne deg ny brødrister nå da. Dette blir noe å huske på senere. Bikinimønsteret er hentet fra gjestdal no 200, jeg har ikke brodert mønsteret som egentlig skal være på jeg da. Ha en fortsatt fin sommer.

12:52 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Kjempetøff ponsjo. Miligheter for meg til å få tak i mønsteret?

jannk3@online.no

1:14 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home