søndag, august 09, 2009

Endelig tilbake

Så var jeg endelig tilbake på bloggen.
Vi har feriert litt på campingen og litt hjemme med herlige ferie gjester. Gubben har bygget platting. Og jeg har strikket masse og nyter det som hører med når man har ferie. Fikk også tid til og bli med på et koselig strikketreff i Gamlebyen i Fredrikstad En herlig solskinnsdag, Støa i Holmsbu. For de som ikke har vert der, er det et galleri og litt salg av håndarbeider +keramikk.

På vei til hytta har vi Blåfargeverke der liker jeg godt og rusle rundt,en kjempekoselig plass og ta kaffepausen på.
Skal man få lyst til og henge seg på sokkefarsotten på Hobbyboden så er det vel lurt og begynne med noe enkelt fant jeg ut. Godt i gang med leting fant jeg et helt enkelt raggsokkemønster og satte i gang.Og faktisk så var det gøy veldig gøy.Så da ble det jo et par til når jeg først har kommet i gang. Syntes faktisk det er artig.
Små sokker for de blir så fort ferdige. Og så er de enkle og strikke når man er ute på tur.Helt utrulig at jeg har fått helt sokkedilla :) noe jeg ikke har likt og holde på med før nå.Er jo en smule påvirket av jentene på Hobbyboden.

Må bare må bare ;) har jo fått helt dilla disse Brigid sokkene.De var super enkle og så søte.Et hekklet sjal, garn ukjent men brukte dobbel tråd. det ble sort og godt. Så fort trådene er festet så skal det videre til Gjøvik.

Er inne i en sjal modus for tia hi hi Elfin garnet 5 nøster strikket og hekklet. Er nå gitt i gave til ei herlig dame som jeg savner veldig, men håper snart og få treffe igjen ;) (ikkesant Elsa)På Gardemoen treffet kjøpte jeg litt Alpakka garn. Et Karius eller var det Baktus sjerf ? men litt hjerte bling til pynt har det fått i hvertfall hi hi

Da vi er så heldige og ha fått en liten koselig garn butikk her i bygda så er det lett og bli fristet til og prøve litt Mauds garn Elfin det gikk med 5nøster til dette sjalet som er hekklet. Ikke akurat beste bilde kvalitet men blir nok ikke god på og ta bilder jeg nei.Sommer ferie og mange bil turer da må man ha noe lett og strikke, og da har det jo lett for og bli noen av disse.

Denne kom i mål den også, men er ikke helt fornøyd. I iverens hete gikk mønster lesingen en smule fort. Så jeg må ta opp igjen det lilla partiet og strikke det litt kortere + kjøpe mere rødt garn, fikk forlite mangler en heklet remse som skal syes rundt den lilla sirkelen.Kauni sjalet er endelig ferdig, og det gikk med 2 nøster på pinne nr5. Mønsteret ble til underveis med et bevist system. Hekklet en kant rundt til slutt og jeg er ganske så fornøyd.

Fant et herlig sjerfe hos ei på Hobbyboden(Moment ) og da måtte jeg bare prøve.En kjempefin annledning til og få brukt opp litt restegarn. Resultatet ble bra og nå ligger det og modnes til rette motaker dukker opp.